Akció!

BearCreeks 3+1 kapásjelző szett

36,000 Ft

Kategória:

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra egy minimalista formatervezést fogalmaz meg, amely időtlen, és amely előre meghatározza a készletet, hogy még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tokéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozni, ami a sokkal drágább szettek benyomását kelti.

A nehéz hozzáférés az elemekhez a formátlan elemtakarókon keresztül már a múlté. A BearCreeks kapásjelző szettet kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja. A bónusz, hogy az elemek szett tartalmát képezik! Ezenkívül a BearCreeks a hosszú távú tesztek során kiváló elem élettartammal jeleskedett,  és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25 ° C és + 35 ° C ) volt tesztelve.

A készlet hatótávolsága 200 m, ami függ a körülményektől (környező terep, növényzet sűrűség, akkumulátor kapacitás)! Továbbá, a speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága. Még a heves eső sem szakítja meg a vevőegység és a jelzőberendezések kapcsolatát.

A bekapcsolás a billenő kapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezen kívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben. (beleértve a néma üzemmódot is) A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást segíti a grátisz kézpánt. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0 cm között), alacsony töltöttségi szint jelzése és 2,5 mm-es jack bemenet. Szintén megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos a míg beállítja a kapásjelzőket dobás után. (nem jeleznek hamis kapást)

Leírás

Leírás

Bite riasztóegységek:

      8 tónus beállítás
8 hangerő beállítás
5 érzékenységi beállítás
15 mp-es reteszelés LED
5 szín tiszta LED-es opciók
Futó LED (mindegyik fehér)
Nyomógomb LED-es fényerő
Fekete szatén sima felület
Színes fényhengerek
150-200 méteres
1,5 V * 3-as elemekkel
2,5 mm csatlakozóaljzat
Memória funkció a harapás riasztásnál
Magasság állítható / cserélhető vihar fülek
Alacsony akkumulátorról

 

Vevőegységek:

8 tónus beállítás
8 hangerő beállítás
5 szín tiszta LED-es választás
Rezgésmód / csendes üzemmód
5 LED-es fényer
50-200 méter A
memória funkciója a vevőben
Ismerje meg és törölje a kódot
Alacsony akkumulátorfunkció
1.5V * 3-os elemekkel

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BearCreeks 3+1 kapásjelző szett” értékelése elsőként
Üzenjen Nekünk!

Írjon nekünk ha bármi kérdése/észrevétele van.

Nem olvasható? Kérjen újat. captcha txt

Gépelje be a keresett szót majd üssön 'Enter'-t a folytatáshoz