RÓLUNK

eteto_logo

Mit jelent számomra az
Etet?hajó.com

Mivel jómagam is aktívan horgászom számomra fontos, hogy a kikapcsolódással töltött id?mben arra tudjak koncentrálni, amit a legjobban szeretek: horgászni.

Nem akarok beetetni, keveréket gyúrni, majd a dobás pillanatában remélve, hogy jó helyre megy az eledel.

Mivel mindannyiunkban ott lapul a gyermek a pontos beetetésen túl egy gyermeki vágyat is ki tudok szolgálni, ha etet?hajóval juttatom be a vízbe a haleledelt. Feltett célom volt, hogy olyan megoldást  használjak, amit magam is leteszteltem és megbízhatónak tartok. A Carponizer megoldásaiban megtaláltam a számításom és szeretném ezt Önökkel, horgász társaimmal is megosztani.

0
ÓTA ÖNÖKÉRT
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0 +
KÖVET? FACEBOOKON

NÉHÁNY SZÓBAN MAGAMRÓL

  • Czeglédi Győző
    Czeglédi Győző TULAJDONOS

    Czeglédi Győző vagyok. Gyermekkorom óta kedvenc hobbim a horgászat. Az ezzel járó sikerélmény fokozása ösztönzött arra, hogy pár éve megvásároltam első etetőhajómat, egy Halabama márkájút. Ez a modell mind felszereltségében, mind küllemében, majd a használata során tapasztalt eredményességével elnyerte a tetszésemet. Mivel ezeknek a típusoknak a forgalmazása Magyarországon megszűnt, nem lehetett beszerezni, így felkutattam a gyártót, akikkel sikerült vélhetőleg a jövőben mindkettőnk számára eredményes kapcsolatot létesíteni. Így kezdtem bele a Carponizer etetőhajók, alkatrészek értékesítésébe, beszerzésébe, javításába. Jó szívvel ajánlom oldalamat minden horgászatkedvelőnek, akik jelenleg rendelkeznek modellel, illetve a jövőben etetőhajó vásárlásban gondolkodnak. Bízom benne, hogy segíteni tudok azoknak is, akik korszerűbb rendszerű átalakítást terveznek meglévő modelljükön. Kellemes nézelődést kívánok!

ÁLTALUNK FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Megjött a kedve a vásárláshoz?

Üzenjen Nekünk!

Írjon nekünk ha bármi kérdése/észrevétele van.

Nem jól olvasható? Kérjen újat. captcha txt

Start typing and press Enter to search